Vi tilbyr

Negarden 1897 ligger som et midtpunkt mellom Glomma og Finnskogen. Vi har mye å tilby av både aktiviteter og upplevelser.

Opplevelser

Negarden 1897 ligger som et midtpunkt mellom Glomma og Finnskogen. Våre lokale samarbeidspartnere er OpplevSolør Explore Finnskogen Gjesåsen Klatrepark Bugarden Tretopphytter i Gjesåsen

Arrangementer

Vi vil hjelpe deg å sette sammen det perfekte selskap for deg, din familie og dine venner. På Negarden 1897 setter vi sammen selskaper etter gjestenes behov, enten det er familieselskap, barnedåp, konfirmasjon eller andre begivenheter. Vi har tre koselige spisestuer som vi kan dekke til små grupper på 10 eller opp til 60 gjester. Vi har også et rustikt stabbur som har plass til 40 gjester på sommertid for mer uformelle selskaper.

Møter

Vi har plass for små og store grupper på dagskurs eller konferanser. Ønsket spisetid og aktiviteter tilrettelegges for hver gruppe og avtales på forhånd. Vi kan tilby frokost, lunsj og middag etter avtale. Negarden 1897 har kapasitet for inntil 60 gjester og 5 overnattingsrom med dobbeltsenger. Vi tilbyr gratis trådløs WIFI til gjestene på Negarden 1897.

Kontakt oss for bestilling

Alle rommene i hovedhuset er restaurert så nært opp til det opprinnelige som mulig. Soverommene ligger i annen etasje, hvert med sitt særpreg, og eget navn. Til sammen kan Negarden 1897 huse 18 gjester til overnatting, eller 21 dersom noen ønsker å sove i ekstraseng.