Birger

Rommet er oppkalt etter den staute gårdbrukeren som tok over Negarden etter faren Mathias. Det er et hjørnerom, med vinduer både mot sør og vest og florlette hvite blondegardiner, med sidegardiner i mørkeblå velour.

Olga

Rommet har to hvitmalte enkeltsenger som er satt sammen til en dobbeltseng. Veggene er panel og malt i en lekker varmgul tone. Rommet har mulighet for å sette inn en liten sprinkelseng.

Bertha

Dette rommet har dobbeltseng, som kan skyves fra hverandre og gjøres om til enkeltsenger, og en ekstraseng som fungerer som sofa om man ønsker det. Rommet har en lys gul tapet, og vindu som vender mot nord-vest, rammet inn av lune karmosinrøde gardiner.

Mathias

Det største og staseligste rommet vender mot sør-øst, og har en stor veranda med utsyn til den herlige hagen. Dette er Mathias-suiten, med en generøs dobbeltseng i mørklakkert flammebjerk, en tidsriktig salong med lave stoler og en sofa kledt i lysegrønn mønstret velour.

Sverre

Rommet som har fått navn etter konsulen som utvandret til Australia har to enkeltsenger som også kan settes sammen til en dobbeltseng om ønskelig. Det vender mot sør-vest, og er litt mer kontinental i stilen i tråd med den verdensvante mannen det er oppkalt etter.

Drengestua

Drengestua var opprinnelig det gamle bryggerhuset, oppført i laftet tømmer, noe de brede vinduskarmene vitner om. De fire rommene er innredet med møbler fra 1940-tallet og fremover, og har fått navn etter folk i slekta til Eva og Olav: Louise, Johan, Karen og Martin. 

Kontakt oss for bestilling

Alle rommene i hovedhuset er restaurert så nært opp til det opprinnelige som mulig. Soverommene ligger i annen etasje, hvert med sitt særpreg, og eget navn. Til sammen kan Negarden 1897 huse 18 gjester til overnatting, eller 21 dersom noen ønsker å sove i ekstraseng.

Kontakt oss

Ta kontakt for en hyggelig samtale og for mer informasjon.